30 dic 2006, 11:04

Прощално 

  Poesía
633 0 4
Ти обичаше ме - и аз теб.
Мина време и някак си друг
изтръгна те от моето сърце.
Но мен не ме боли, защото знам,
че ти щастлив си с друга вече ...
И аз обичах пак ...
И вече знам - има любов и след любовта...


                                                                            18.Април.2006

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??