Дори да няма за какво да ти прощавам,
аз пак простила бих ти всичко... на мига.
Сърце на обич безрезервно посвещавам.
Напред поглеждам... със пречистена душа.
Ако със нещо аз пред тебе съм сгрешила,
бъди от мене по-добър – не ме съди.
Неволни грешките били са. Дай ми сила
и чуй молбата ми – Приятелю, прости!
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados