Не можеш да се сърдиш,
на човек, че не те обича.
Това е чувство свято, силно,
що душата сама избира.
Не съди никого за обичта му.
Това е най-прекрасно чувство,
то с пари не се купува
и сълзите то не утешава.
Няма по-страшна участ,
на човек, що обич проси.
Боли, обичта несподелена,
за която лек не се намира.
Бъди щастлив, моя любов,
щом срещнал си човека мил.
Дарил те с най-прекрасното нещо,
да тръпнеш щом го зърнеш.
Прости, за моята вина,
че те срещнах и обикнах силно.
Бях омаяна и много щастлива,
обгърната от твоята обич красива.
© Елена Todos los derechos reservados