19 nov 2005, 23:30

Прости 

  Poesía
860 0 1
                                    Прости,след толкова
                                                        години  
                                        аз спомена за тебе съхраних,
                                                        болката  няма да отмине.
                                  Сърцето свое повери ми 
                                                          кесия пълна
                                  и бърках с шепи аз,
                                                        назад не се обърнах!

                                             И пак сега снега вали,
                                                    по детски чист е,
                                   рисува,казват без бои-зимни приказки!

                                              Вали и трупа спомени, 
                                   навява в мрака,
                                              в душата ми студ-тя тебе чака!
                                                  
                                                     

© Евелина Мавродиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И в тази зимна приказка осъзнала че пътя назад е немислим ,
    порасналато дете,жената ще отправи своята молба за обич ,но тя ще отеква някъде назад във времето.
Propuestas
: ??:??