3 mar 2006, 22:27

прости... 

  Poesía
578 0 0

Когато вечер затваряш очи,уморен от дългия ден

и тайно си мислиш за мен..

те боли,сърцето ти разкъсано кърви.

Споменът за мен те изгаря в празното пространство

името ми изговаря...

болката нестихва

и сълзите сами потичат,безкрайни,скрити зад хиляди тайни.

Колко още ще ме страдаш,колко още ще боли...

раздялата кърви,прости....аз просто те обичах,

повече от себе си дори,тръгнах си по-малко да боли.

Разбери..

© Нана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??