3.03.2006 г., 22:27 ч.

прости... 

  Поезия
576 0 0

Когато вечер затваряш очи,уморен от дългия ден

и тайно си мислиш за мен..

те боли,сърцето ти разкъсано кърви.

Споменът за мен те изгаря в празното пространство

името ми изговаря...

болката нестихва

и сълзите сами потичат,безкрайни,скрити зад хиляди тайни.

Колко още ще ме страдаш,колко още ще боли...

раздялата кърви,прости....аз просто те обичах,

повече от себе си дори,тръгнах си по-малко да боли.

Разбери..

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??