Когато вечер затваряш очи,уморен от дългия ден
и тайно си мислиш за мен..
те боли,сърцето ти разкъсано кърви.
Споменът за мен те изгаря в празното пространство
името ми изговаря...
болката нестихва
и сълзите сами потичат,безкрайни,скрити зад хиляди тайни.
Колко още ще ме страдаш,колко още ще боли...
раздялата кърви,прости....аз просто те обичах,
повече от себе си дори,тръгнах си по-малко да боли.
Разбери..
© Нана All rights reserved.