13 feb 2006, 21:54

Прости 

  Poesía
697 0 1

Прости ми...пак.

Не ме поглеждай вече-

така ще ми простиш,

Защото Пак ще има още

много пъти.

 

И не поглеждай други

когато аз съм там .

Не гледай,на никого не говори!

Защото ще мечтая

да говориш и на мен.

 

Или пък...

ако не ми простиш отново 

нека умра от малодушие.

Защото такава смърт само

достойна е за мен.

 

Прости ми... пак,

за да мога пак да бъркам

и  да продължи тази любима болка .

Не мога вече аз без нея!

© Пр Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вече нямам думи честно!!!
Propuestas
: ??:??