6 oct 2004, 16:37

Прости 

  Poesía
1050 0 0
Ако с нещо сьм те наранила,
ако страдал си от мен прости,
но не мога аз да бьда безразлична,
че сьрцето ми за друг тупти!
Ако сьжеляваш,ако грешка сьм за теб била,
моляте недей забравя,че макар и малко
си обичал мойта дяволска душа!

© Соня Пламенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??