6.10.2004 г., 16:37 ч.

Прости 

  Поезия
1045 0 0
Ако с нещо сьм те наранила,
ако страдал си от мен прости,
но не мога аз да бьда безразлична,
че сьрцето ми за друг тупти!
Ако сьжеляваш,ако грешка сьм за теб била,
моляте недей забравя,че макар и малко
си обичал мойта дяволска душа!

© Соня Пламенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??