29 nov 2004, 16:23

Прости ми 

  Poesía
1225 0 0
"Прости ми" казваш ти сега,
а за друга мислиш в същия момент.
Но нали всеки човек прави грешки
и реших да ти ги проста и аз твоите
за един последен път.
Знам, че ще ме боли
заради тази моя постъпка ,
но ако не ме боли от твоите лъжи
то тогава никога не съм те обичала!
И значи всичко е било игра и пози,
едно състезание между нас двамата,
състезание за изпепеляване на сърцата ни,
в което победителка е Любовта!

© Елена Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??