За бръчките в релефа на лицето ти,
С длетото на годините дълбани,
За болката, натрупана в сърцето ти,
За изморените ти вече длани,
Целувам те със обич, майко свята.
Да бъда жива и щастлива, да съм здрава,
Ти дала би живота си, душата.
Прости и нека грешките да са в забрава!
За всичко искам прошка, майко мила,
Прекланям се до твоето коляно,
За всичко, дето съм те наскърбила,
Прости ми, че не те послушах мамо!
© Нели Todos los derechos reservados