1.07.2007 г., 12:37 ч.

ПРОСТИ МИ, МАМО! 

  Поезия
1192 0 10


  Подарък за рожденният ден на мама


За бръчките в релефа на лицето ти,

С длетото на годините дълбани,

За болката, натрупана в сърцето ти,

За изморените ти вече длани,

Целувам те със обич,  майко свята.

Да бъда жива и щастлива, да съм здрава,

Ти дала би живота си, душата.

Прости и нека грешките да са в забрава!

За всичко искам прошка, майко мила,

Прекланям се до твоето коляно,

За всичко, дето съм те наскърбила,

Прости ми, че не те послушах мамо!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??