ПРОСТИ МИ, СЪРЦЕ
Ще ми простиш ли, Сърце мое,
че много през тебе премина?
Раздавахме обич на воля,
а на края сме с тебе двамина.
Товарих те с различни любови,
с излишни чувства и обич на сила.
Заедно търсихме пътища нови,
в такт ми броеше, да съм щастлива.
Често ти слагах забрани в студени окови,
но ти с огън пламтеше и не застина.
Ще ми простиш ли, мое Сърце?
Без прошката ти няма да си замина.
© Лидия Сиркавара Todos los derechos reservados