3 sept 2017, 6:29

Прости ми ти, че аз не мога 

  Poesía » De amor
504 2 3

Задето те изгубих ми прости,
че болката убива ме отвътре.
Прости ми и за всичките сълзи,
защото няма да ме има утре!
Прости и извинявай,
понякога хората си тръгват млади.
Да се правя на щастлив не ми отива –
прости ми че написах тези думи!
Ще можеш ли? – Отговори...
Поне прости ми за да съм спокоен.
Да си тръгна днес усмихнат и щастлив,
че дядо отдавна чака ме там горе!
Извинявай и за този стих,
за това, че го написах и за всяка дума...
И не, не ме изпращай със "Почивай в мир",
ти само ми прости – това ми стига!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Твоят дядо може да те чака, но повярвай сега ако може да види стиха ти, дъжд ще завали.
  • Нямам думи! Нямам!
  • Хареса ми откровеното желание за прошка, Калояне, и аз съм убедена, че ще я получиш. Но не бързай, недей, има още какво да дадеш, а ние тук искаме да видим още от твоите стихове. Поздрави!
Propuestas
: ??:??