21 mar 2008, 0:22

Прости, приятелко… 

  Poesía » Otra
2983 0 1
И понякога... ми липсваш ти!
Но много време мина... нищо няма да е както преди...
Понякога ми се привиждаш ти на сън,
понякога чувам твоя глас отвъд тишината...
Усещам, че липсвала съм ти ужасно,
усещам, че много заради мен си плакала...
Но, твърдоглава съм си аз!
Не мога да върна времето назад..
Не мога да залича мъката, причинена от моето отсъствие...
Не мога да те принудя да се върнеш ти... да ми имаш доверие...
Но, прости ми, ти, приятелко, прости..
Често от гордост губим любими хора,
а даже не осъзнаваме, колко ще ни боли...
А приятелството е свято! А доверието е злато, но прокълнато...
А счупеното трудно се поправя, а стореното трудно се забравя...

Посветено на една моя много добра приятелка, загубена заради една гордост, заради проста суета, заради недоизказани слова...

© Красимира Петровская Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...:X нямам думи...точно това ми се случва в момента,но имам чувството,че тя е дори толкова твърдоглава,че никога няма да съжали...Това,че го правиш е по-важното!Поздравявам те за хубавия стих и за това,че си проумяла...Желая ти успех...
Propuestas
: ??:??