25 ene 2009, 20:16

Просто 

  Poesía » Filosófica
563 0 1
Просто

Нелепата привързаност
към истински неща
гасне с моя устрем.
Дребното значимо е,
когато самотата избере
един от всички ни.
Гнездото на пчеличките
не пипай с пръст -
ще те ужилят!
Боже, колко просто!

© Ди Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??