25 янв. 2009 г., 20:16

Просто 

  Поэзия » Философская
571 0 1
Просто

Нелепата привързаност
към истински неща
гасне с моя устрем.
Дребното значимо е,
когато самотата избере
един от всички ни.
Гнездото на пчеличките
не пипай с пръст -
ще те ужилят!
Боже, колко просто!

© Ди Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??