28 dic 2008, 13:05

Просто другата 

  Poesía
801 0 2
                           Просто другата

Какво си ти?
Какво съм аз?
Какво са всички хора на земята?
Защо, когато аз обичам, всъщност страдам?!

Запознахме се случайно,
но ти остави в мене чувство трайно.
Прекарахме страхотна нощ
и почувствах живота с пълна мощ.

Макар да искам винаги да е така,
съзнавам, че съм просто другата.

Трохите нейни аз обирам,
а после примирено си отивам.
За тебе тя е всичко на света,
а аз съм просто другата.

© Миглена Узунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Трохите нейни аз обирам,
    а после примирено си отивам.
    За тебе тя е всичко на света,
    а аз съм просто другата.

    мен ми хареса.Поздрави.
  • Звучи ми като текст на фолк-песен... Поздрави
Propuestas
: ??:??