Събра ни нас случайността,
че можеше да се разминем,
обречени сме във света
да се търсим с години...
Но днес сме само аз и ти,
една любов сега ни свързва,
в желание и във мечти,
дните ни минават бързо...
И има утре в моя ден,
и има сутрин в мойте нощи...
От твоята любов пленена,
аз искам да те имам още!...
© Светла Todos los derechos reservados
Нежност и красота!