12.02.2009 г., 18:42 ч.

Просто любов 

  Поезия » Любовна
1110 0 13

Събра ни нас случайността,

че можеше да се разминем,

обречени сме във света

да се търсим с години...

Но днес сме само аз и ти,

една любов сега ни свързва,

в желание и във мечти,

дните ни минават бързо...

И има утре в моя ден,

и има сутрин в мойте нощи...

От твоята любов пленена,

аз искам да те имам още!...

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??