11 abr 2010, 20:53

Просто ме обичай! 

  Poesía » Otra
825 0 2

Когато съм тъжна,
когато съм слаба,
от теб се нуждая
и ме боли...
Когато несигурно
в пътя се взирам...
не ме укорявай,
душата ми не събличай -
просто ме обичай!

Когато замина
от теб надалече
и само морето
помни моите следи...
Когато съм самотна
и копнея вечер,
ще търся твоите очи,
не ме отричай -
просто ме обичай!

Когато си тъжен 
или самотен,
в света не вярваш 
и си наранен...
Когато останеш
без обич и подкрепа -
тогава спомни си за мен,
и... усмихни се -
аз просто те обичам!

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дано! Поздрав, Ани!
  • Да,силен е този,който е обичан.Пожелавам ти я тази обич-истинската,земната,стихийната...привет,мило момиче!
Propuestas
: ??:??