25 may 2007, 22:20

Просто мечта 

  Poesía
457 0 0

И днес минутите отлитат,
като вчера, онзи ден.
И днес мислите ми
все към теб отлитат,
като вчера, онзи ден.

И пак мечтите си остават

ове, несподелени с теб.

И нижат се минути, часове,

дни, години все без теб.


И всякаш пропускащия бяг

на времето те тласка

все по-назад и по-далеч.

И сякаш миналото беше днес,

часовете преди миг и минутите сега.


Но днес, сега и този миг

си остават в миналото,

а миналото е просто една мечта!

© Ана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??