25.05.2007 г., 22:20 ч.

Просто мечта 

  Поезия
454 0 0

И днес минутите отлитат,
като вчера, онзи ден.
И днес мислите ми
все към теб отлитат,
като вчера, онзи ден.

И пак мечтите си остават

ове, несподелени с теб.

И нижат се минути, часове,

дни, години все без теб.


И всякаш пропускащия бяг

на времето те тласка

все по-назад и по-далеч.

И сякаш миналото беше днес,

часовете преди миг и минутите сега.


Но днес, сега и този миг

си остават в миналото,

а миналото е просто една мечта!

© Ана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??