12 jun 2022, 10:11

Просто няма изненада! 

  Poesía » Civil
361 0 0

Който и да дойде на власт -

той те граби без пощада

да се облажи със страст -

просто тука няма изненада!

Моралът за тях е бреме,

на кого за слабия му дреме!

Какво тук значи човещината

пред силата и пред парата!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??