12 июн. 2022 г., 10:11

Просто няма изненада! 

  Поэзия » Гражданская
362 0 0

Който и да дойде на власт -

той те граби без пощада

да се облажи със страст -

просто тука няма изненада!

Моралът за тях е бреме,

на кого за слабия му дреме!

Какво тук значи човещината

пред силата и пред парата!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??