25 jul 2007, 8:34

Просто сподели.. 

  Poesía
912 0 0

Чувстваш нещо ти? Към мен е, нали?

Риторични ще са ми въпросите, знам си...

знам, че силни чувства към мен са те запленили...

но не признаваш ти...

страх ли те е? Може би... от отговора ми...

но погледни се ти...

лицето ти... грейва щом ме съзреш...

гласът ти... Потрепва чувайки моя...

усмихваш се небрежно, дори когато за мен си мислиш ти.

Време е... животът е един, нали!

Признай, че обичаш ме...

за нищо не се тревожи...

защото и аз обичам те... просто го разбери.

© Елена Захариева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??