25.07.2007 г., 8:34 ч.

Просто сподели.. 

  Поезия
898 0 0

Чувстваш нещо ти? Към мен е, нали?

Риторични ще са ми въпросите, знам си...

знам, че силни чувства към мен са те запленили...

но не признаваш ти...

страх ли те е? Може би... от отговора ми...

но погледни се ти...

лицето ти... грейва щом ме съзреш...

гласът ти... Потрепва чувайки моя...

усмихваш се небрежно, дори когато за мен си мислиш ти.

Време е... животът е един, нали!

Признай, че обичаш ме...

за нищо не се тревожи...

защото и аз обичам те... просто го разбери.

© Елена Захариева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??