10 sept 2013, 11:43

Просто те обичам 

  Poesía » De amor
525 0 0

Просто те обичам

 

Освен едно настръхнало 

от обич сърце,

друго нямам какво да ти дам.

Просто те обичам.

 

Ти нищо не ми давай.

Само ме хвани за ръка.

Ще усетя сърцето ти.

Просто те обичам.

 

Всичко, което носим в себе си

е свят за двама. В който

прегръщат се душите ни.

Аз просто те обичам.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??