10 сент. 2013 г., 11:43

Просто те обичам 

  Поэзия » Любовная
567 0 0

Просто те обичам

 

Освен едно настръхнало 

от обич сърце,

друго нямам какво да ти дам.

Просто те обичам.

 

Ти нищо не ми давай.

Само ме хвани за ръка.

Ще усетя сърцето ти.

Просто те обичам.

 

Всичко, което носим в себе си

е свят за двама. В който

прегръщат се душите ни.

Аз просто те обичам.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??