Диване е тя по природа,
шумна, цветна и щастлива.
Трудно я разбират хората –
постоянството не ѝ отива.
Лимките в главата й не спят
и бели зареждат за секунди.
Черните котки ѝ правят път
от страх какво ще им е случи.
Тя в чувствата си пумпъл е,
в действията си е щура,
в любовта – недостъпна е,
по характер – нежна лудост.
Тя влюбва те нарочно,
ей така... за да те пробва.
Границите си знае точно
хлъзнеш ли се – тръгва.
Тя е бедствие – ураган и цунами
и опустошава след себе си всичко.
Тя е залез – прегръща и гали,
цял си с нея... без нея си нищо.
За такова "объркване" готов ли си?
© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados