25 feb 2009, 17:00

Просто за някой 

  Poesía » De amor
767 0 1
Аз съм само една тишина...
Виж сърцето ми - даже не плаче.
Стана тихо и пусто, съвсем онемя...
Виж очите ми - твойте палачи...

Ти си само един послеслов...
Но не знаеш, това се лекува...
Знам, обичах и мислех... до гроб.
Много дълго е да се преструвам...

Аз останах съдрана до голо -
мойте дрипи не те и познаха...
Бях ти даденост... не до живот
и отвикнах дори да те чакам...

Ти си само последният бриз
на онази любов оглупяла...
Вече има в сърцето ми място дори -
не за тебе... а просто за някой...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Има в сърцето ти място за някой и в нечие сърце, има място за теб! Поздрав!
Propuestas
: ??:??