13 oct 2010, 10:32

Пространства 

  Poesía » Otra
527 1 10

Пространства

 

"аз" съм си "аз", 

"ти" си  "ти",
но животът обича думата "ние"
и защото тук идваме да се смеем и плачем, 
да растем и да ходим, да мечтаем и тичаме,
най-трудно е заедно 
да създаваме щастие, 

осъзнавайки съкровеното 

наше свято "Обичам те"
и защото така сътворен е света,
че да трупа всеки в душата си
лични пространства от време,
бди бял ангел над нас

- паметта -
вечен е споменът -
няма как смъртта да го вземе...

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??