14 nov 2010, 14:54

Пространство 

  Poesía » Otra
616 0 1

Душата ми в небето все се скита,

от мен побягва, лекичко полита.

Душата ми за мен не се тревожи -

изцяло тя да ме забрави може.

 

А аз я чакам, всеки път смутена,

и дни минават, и минава време...

Ще иска ли и в мен да се разходи?

Дали не съм за нея аз окови?

 

Небето в мен е, може би, безкрайно,

но има ли за нея в него тайна,

загадка, във която да се влее

и мойта песен с своята да слее

 

така, че да запее в нас детето

с гласа на Слънцето и на Сърцето?

 

© Елина Гюдорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Душата ти със сигурност е в теб и то точно в сърцето, затова се раждат тези красиви стихове.
Propuestas
: ??:??