...for all the things we've dream of...
… и Луната
тази нощ
е различна…
бавно приглажда
разрошени мисли
и одежди
бродира
по вятъра
да разголя
душата си
истински…
…
и не смее
в ръцете ми
каменни
да нотира
заглъхнали
пориви
тази нощ
ме обгръща
безизходно
и присажда
в очите ми
облаци…
…
а вали
непробудено
времето
пак рисува
неслучени
пътища
и следите са
някак обгърнали
голотата ми
с тиха
просъница
…
днес различна
се стичам
в ръцете ти
бездиханно
съня ти
завила…
(с всяка болка изтляла
по утрото…)
но в лъчите
нов смисъл
открила…
© Бехрин Todos los derechos reservados
Смеш!