15 dic 2011, 11:33

Просъница 

  Poesía » De amor
413 0 0


 

Вали. И утрото сънува

заченатите сънища от вчера.

Балансирам,

върху люлеещото се въже

на дрямката

и се разтварям във миража

на своето мечтание...

© Константин Корадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??