Dec 15, 2011, 11:33 AM

Просъница 

  Poetry » Love
414 0 0


 

Вали. И утрото сънува

заченатите сънища от вчера.

Балансирам,

върху люлеещото се въже

на дрямката

и се разтварям във миража

на своето мечтание...

© Константин Корадов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??