26 sept 2009, 19:06

Протегнах се 

  Poesía » Otra
417 0 3

Протегнах се звездите да усетя,
протегнах се да пипна утринта,
да видя слънчевия блясък се протегнах,
протегнах се да хвана песента.
Наведох се да видя във росата
затвореното цвете и съзрях
лицето ти във капка от мъглата,
загледан там, аз просто онемях.
Протегнах се към теб да те погаля
по спуснатите слънчеви коси,
за нежната ръка да те подхвана,
но сля се ти с милионите звезди.
Те хладни са и толкова далечни,
но само тук, на нашата Земя,
А там са те реални и горещи,
за да те стигна - просто,
ще се извися...

© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??