26 сент. 2009 г., 19:06

Протегнах се 

  Поэзия » Другая
409 0 3

Протегнах се звездите да усетя,
протегнах се да пипна утринта,
да видя слънчевия блясък се протегнах,
протегнах се да хвана песента.
Наведох се да видя във росата
затвореното цвете и съзрях
лицето ти във капка от мъглата,
загледан там, аз просто онемях.
Протегнах се към теб да те погаля
по спуснатите слънчеви коси,
за нежната ръка да те подхвана,
но сля се ти с милионите звезди.
Те хладни са и толкова далечни,
но само тук, на нашата Земя,
А там са те реални и горещи,
за да те стигна - просто,
ще се извися...

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??