8 ene 2009, 19:33

Прозаично 

  Poesía
567 0 2
Не беше нейният копнеж,
а само лек пълнеж на самотата и...
Не беше нейната любов,
по тъмното се срещаха телата им...
Не беше нейната съдба,
та те не можеха да са приятели!
Не беше нейната мечта,
по светлото си бяха непознати.

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??