Книгата е прозорец към света!
Отдавна вярно е твърдение.
По-редичко открехва светлина
това хартиено творение!
Модерни джаджи ни будат очи.
По между им нинджа е реклама.
От четене главата ни боли,
сред истина или от измама?
Дали прозорецът е книгата?
Дали модерни джаджи са това?
Кое ще се окаже змията
да ни изкуши... да тънем в тъма?
Съдии строги в дилема наша,
бъдете вий в таз модерна каша!
© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados