1 нояб. 2023 г., 06:16

Прозорец към света 

  Поэзия » Строгие формы
131 1 0

Книгата е прозорец към света!
Отдавна вярно е твърдение.
По-редичко открехва светлина
това хартиено творение!

 

Модерни джаджи ни будат очи.
По между им нинджа е реклама. 
От четене главата ни боли,
сред истина или от измама?

 

Дали прозорецът е книгата?
Дали модерни джаджи са това?
Кое ще се окаже змията
да ни изкуши... да тънем в тъма?

 

Съдии строги в дилема наша, 
бъдете вий в таз модерна каша!

 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??