2 sept 2011, 22:39

Прозрение 

  Poesía » De amor
565 0 0

Тихичко ще си мълча -

дано да е добре така.

Мечтите тънат в нищета,

когато с теб ги споделя.

Не искам нищо от това,

щом гледаш своята страна!

 

Не те обиждам, пък сега

пак ми се сърдиш - хей така,

и укори, надлъгване

и приказки за тръгване...

Гледам те и знам сега,

че тихичко ще си мълча...

© Мариета Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??