Тихичко ще си мълча -
дано да е добре така.
Мечтите тънат в нищета,
когато с теб ги споделя.
Не искам нищо от това,
щом гледаш своята страна!
Не те обиждам, пък сега
пак ми се сърдиш - хей така,
и укори, надлъгване
и приказки за тръгване...
Гледам те и знам сега,
че тихичко ще си мълча...
© Мариета Йорданова Всички права запазени