1 may 2009, 11:53

Прозрение 

  Poesía » De amor
533 0 1

Душата ми се лута неразбрана -

стаила болка, нежност и мечти.

Проклинаме една човешка драма,

която сме създали аз и ти...

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??