1 мая 2009 г., 11:53

Прозрение 

  Поэзия » Любовная
534 0 1

Душата ми се лута неразбрана -

стаила болка, нежност и мечти.

Проклинаме една човешка драма,

която сме създали аз и ти...

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??