May 1, 2009, 11:53 AM

Прозрение 

  Poetry » Love
532 0 1

Душата ми се лута неразбрана -

стаила болка, нежност и мечти.

Проклинаме една човешка драма,

която сме създали аз и ти...

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??