6 dic 2009, 18:52

Пръсти 

  Poesía » Erótica
748 1 2

Нежно докосвай,   

неудобните места.  

Страстно целувай,

извади на показ страстта.   

Докосни с пръсти      

на голо всяка клетка.           

Целувай с устни,   

докосвай с езика.       

Всяка част от моето   

голо тяло.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??