6.12.2009 г., 18:52 ч.

Пръсти 

  Поезия » Еротична
746 1 2

Нежно докосвай,   

неудобните места.  

Страстно целувай,

извади на показ страстта.   

Докосни с пръсти      

на голо всяка клетка.           

Целувай с устни,   

докосвай с езика.       

Всяка част от моето   

голо тяло.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??