23 mar 2012, 23:16

Птица! 

  Poesía
390 0 0

Навън бе горещо.

И птица от рая долетя.


Птица с бели крила.

Кацна на входната врата.


Погледнах я

и долових нейната тъга.


Тъга, предизвикана

от изменни и

лъжливи сърца.


В този миг осъзнах,

че това бе

моята душа -

трепереща в самота!

 

© Надя Донкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??